dilluns, 14 de juliol del 2008

Algunes notes sobre el premundial d'eslàlom del 2008

Hola colla del curs de kayak i a tots aquells que os pugui interesar aquest blog, com ja sabeu aquest cap de setmana s’han celebrat els Premundials al Parc del Segre a la Seu d’Urgell. El nostre “teacher”, en Marc a acabat en 9ena posició en la categoria de K1, el primer del catalans, i també el primer dels espanyols. I ara els familiars, el germà d’en Marc, en Jordi, ha acabat 7é en la categoria de C1 i la germana de l’Enma, la Montse, que representa a Andorra en les properes olimpíades de Pequin, a acabat 13ena en la categoria de K1 femení. A tots,

MOLTES FELICITAS


Pels que no hi vareu anar us poso unes fotos i uns comentaris que desitjo que us agradin. En primer lloc el nostre profe amb el seu kayak platejat.



Aquí hi trobareu algunes fotos de l'actuació del seu germà en Jordi



I finalment tenim les fotos de la germana de l'Enma, la Montse, que per aquells que no llegiu massa els diaris d'Andorra, sera l'abanderada d'Andorra als jocs olímpics de Pequin. Molta sort a Pequin, Montse.



Finalment afegir una foto amb l'anecdota del dia, un rescat que no va ser necessari, bé per l'esportista, perqué va aconseguir redreçar la canoa, i bé per el rescatador perqué estaba allí.

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.