dilluns, 7 de juliol del 2008

Sortida el dumenge, 6.juliol - Les cales i platges de Sitges

Son vora les 11 del mati, i estem a la platja del Far de Vilanova i la Geltrú. El mar te aquell punt d’onatge que hi ha quan bufa una mica de llevant, però malgrat la mica de vent i els núvols el dia promet, per en Paolo i per en Dani, es la primera excursió en kayak per mar.

Amb els tres kayaks preparats ,2 llogats a en Jaume de Nootka i el meu, sortim direcció a Sitges, tot resseguint la costa. Nosaltres comencem a fer per mar el que les vies del tren fan uns metros terra endins, vorejar la costa. Una mica de xàfec, està a punt d’esguerrar-nos el dia, però tal com a vingut passa.

Es tracta d’una excursió que fem casi tocant les roques a la anada, sentint com les onades trenquen i reboten en les parets de roca, per al moment següent arribar a una platja on les ondes trenques suaument sobre la sorra. Arribats a la platja del Hotel Terramar, ens prenem una beguda i tornem cap a casa, hi ha gana. A la tornada, ens endinsem mar endins, a uns 1000 metres i naveguem de tornada, veien aquesta bonica costa amb mes perspectiva.

Un cop de tornada a la platja del Far, en Dani prova els seus esquimos, primer l’”aleman”, que encara se l’hi resisteix una mica i desprès el “Pawlata” que amb la força dels seus braços l’hi permet sortir amb certa freqüència. Tant en Paulo com en Dani crec que han gaudit d’un bon dia.

Entrem a la platja del Far pel canal de boies que assenyalen el camí que han de seguir les embarcacions per entrar i sortir de la platja. En teoria és un pas lliure de banyistes, però solsament en teoria, com que els banyistes no ho saben i els socorristes no s’ho diuen, queda com una mera decoració.

L’excursió acaba a quarts de 3 al Hotel Cèsar on varem gaudir d’un bon plat d’amanides variades (buffet) i una excel•lent “fideua”. Després el mes dur la tornada, però amb el bon record del dia que acabàvem de passar.

Nota del autor: No hi ha fotografies de l’excursió per que la màquina va fer figa, era menys dura que els kayaquistes.

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.