dilluns, 7 de juliol de 2008

Sortida el dumenge, 6.juliol - Les cales i platges de Sitges

Son vora les 11 del mati, i estem a la platja del Far de Vilanova i la Geltrú. El mar te aquell punt d’onatge que hi ha quan bufa una mica de llevant, però malgrat la mica de vent i els núvols el dia promet, per en Paolo i per en Dani, es la primera excursió en kayak per mar.

Amb els tres kayaks preparats ,2 llogats a en Jaume de Nootka i el meu, sortim direcció a Sitges, tot resseguint la costa. Nosaltres comencem a fer per mar el que les vies del tren fan uns metros terra endins, vorejar la costa. Una mica de xàfec, està a punt d’esguerrar-nos el dia, però tal com a vingut passa.

Es tracta d’una excursió que fem casi tocant les roques a la anada, sentint com les onades trenquen i reboten en les parets de roca, per al moment següent arribar a una platja on les ondes trenques suaument sobre la sorra. Arribats a la platja del Hotel Terramar, ens prenem una beguda i tornem cap a casa, hi ha gana. A la tornada, ens endinsem mar endins, a uns 1000 metres i naveguem de tornada, veien aquesta bonica costa amb mes perspectiva.

Un cop de tornada a la platja del Far, en Dani prova els seus esquimos, primer l’”aleman”, que encara se l’hi resisteix una mica i desprès el “Pawlata” que amb la força dels seus braços l’hi permet sortir amb certa freqüència. Tant en Paulo com en Dani crec que han gaudit d’un bon dia.

Entrem a la platja del Far pel canal de boies que assenyalen el camí que han de seguir les embarcacions per entrar i sortir de la platja. En teoria és un pas lliure de banyistes, però solsament en teoria, com que els banyistes no ho saben i els socorristes no s’ho diuen, queda com una mera decoració.

L’excursió acaba a quarts de 3 al Hotel Cèsar on varem gaudir d’un bon plat d’amanides variades (buffet) i una excel•lent “fideua”. Després el mes dur la tornada, però amb el bon record del dia que acabàvem de passar.

Nota del autor: No hi ha fotografies de l’excursió per que la màquina va fer figa, era menys dura que els kayaquistes.

Cap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.