divendres, 30 d’octubre del 2015

2015.10.11 - Expedició a Mallorca

Quadern de bitàcora - Dia 2

La roba de caiac seca està sobrevalorada
Paraula d’Evaristo

Enllaç al dia anterior

Ara són quarts de nou, ens hem aixecat a dos quarts de vuit, i hem començat a desmuntar el campament, i a omplir els caiacs, deprés esmorzem.



 


Comencem a carregar un altre cop els caiacs. L’Evaristo i els mallorquins a un quart d’onze ja són a l’aigua, els últims hi entren a dos quarts.




 


Naveguem amb vent i onades de mar de fons del Sud.  El mar està una mica esvalotat.  En Pep comenta que el preocupa que quan passem el cap de Salines ens puguem trobar una mar més grossa, perquè ara, la proximitat de l’illa de Cabrera ens podria estar protegint de la mar de fons.


   

Quan passem el cap de Salines, les onades baixen, però ens arriben més desendreçades.


 

Dinem a cala Llombards, però abans ens aturem a cala Màrmols, també coneguda com a cala ulleres de la Reyes, però això serà una altra història. El dinar d’avui és un plat de quinoa amb llenties que la Teresa i l’Evaristo, els nostres cuiners, han preparat al matí.



 

   

Continuem palejant cap a cala Montdragó.  Mentre naveguem, l’Ana m’ensenya una paret calcària de color de sorra, que conté les petjades d’éssers que  hi van viure molts segles abans que l’home fes malbé el planeta.




No ens podem aturar, cal arribar a cala Montdragó. Allí Rosendo i Joan deixen el grup. Nosaltres continuem fins a es caló d’en Burget on farem nit.




Quan escric aquestes notes, estan preparant un plat d’espaguetis amb bolets dessecats, “Pasta amb salsa de bolets a les aromes orientals”, em comenta la Teresa.


 



Després muntem el campament i a descansar.  Durant tota la nit sentim brogir les onades sobre les parets foradades de roca, que amplifiquen el so.





Teniu més fotos al següent ENLLAÇ

Ens veurem a l'aigua!

per cert,

Nosaltres també palegem tot l'any


Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.