diumenge, 17 de juliol del 2022

2022.07.10 - [Formentera] - Embarquem cap a Eivissa

Quadern de bitacora - Dia 0

Tots, amb tot preparat

Són les 4.30 de la tarda, els menuts estan entrenant amb el Toni. El Jordi T. ha arribat aviat i comencem a carregar els 5 caiacs que portem del club al remolc.

A les 5 arriba el xofer i el JM, i encara trigarem uns 30 minuts, en acabar de recollir i sortir cap a Igualada a recollir al Jordi C.

Són al voltant de les 6.45 de la tarda quan carreguem al Jordi C i el seu caiac al remolc. Pròxima parada Barcelona on, si tot va com a d'anar, descarregarem els caiacs i embarcarem en un vaixell de TrasMed.

 


Fem la cua dels vehicles i esperem torn per embarcar, ho fem vora les 8, deixem els caiacs a la bodega, just darrere d'un container d'escombraries que fa una ferum bastant forta, i pugem per buscar un lloc on descansar i passar la nit.

Aquí, sembla un bon moment per començar a presentar-vos a l'equip, molts ja els coneixeu d'altres voltes, però aquest cop hi ha cares noves.

Jordi M
  • Cara nova, un amic del Miki que volia fer amb nosaltres aquesta aventura. Com veureu més endavant té l'ànima d'un enginyer d'estructures.

Miki
  • Ja havia fet amb nosaltres la volta a Menorca, va fer campana en la volta a Eivissa, però ara ha tornat, no li tindrem massa en compte.

Jordi T
  • Alies "Maquina Total" ja veureu perquè més endavant, de moment us ho creieu. És un canoista, i això d'anar amb caiac no ho té massa clar, o sí? Com el Miki, va fer campana en la volta a Eivissa, però aquest cop no ha faltat.

Jordi C
  • Per a ell també és la segona volta. La primera va ser Eivissa i ara ha repetit amb Formentera. Habitualment paleja al mar i aquest coneixement del medi és important.

Josep M
  • Per a ell ja és la tercera volta, Menorca, Eivissa i ara Formentera. Està molt fort i la seva ànima aventurera el fa anar venint amb nosaltres.

Frederic
  • Per a ell també és la tercera volta, Menorca, Eivissa i ara Formentera. Ell entrena cada dijous, durant tot l'any al camp d'eslàlom de Ponts, i si no ve algun dijous, tots ens amoïnem força. És una persona amb moltes ganes de fruir de la vida.

Rafel (Papageno)
  • Per a mi també és la tercera volta, Menorca, Eivissa i ara Formentera. Però en el meu cas aquest cop ja vaig una mica limitat de forces. Els que heu comparat els recorreguts de Menorca i Eivissa amb Formentera us heu adonat que hi ha hagut un canvi substancial pel que fà a distàncies. 


 

Demà, de bon matí, embarcarem en els nostres caiacs i començarà la nostra petita aventura.

Ens veiem a l'aigua
per cert
Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.