diumenge, 2 de gener del 2022

2021.06.19 - [Eivissa] - Acaba l'aventura

Del vaixell fins a Ponts.


Avui hem dormit en un raco del parquing que hi ha a tocar del port, emboltats dels caiacs que ens han permes fer la volta a l'illa.  Al matí el soroll dels camions que entren i surten del port ens desperten a tots, ara estavem massa acostumats a dormir en llocs silenciosos.

Avui tornem a casa.  Embarquem cap a Barcelona sense cap control COVID, això si tots amb mascareta.


Pugem els caiacs sense cap problema, com sempre, amb les rodetes, i els deixem estibats a la bodega del vaixell de Baleraria.

  


Durant a la tornada anem parlant de la sortida, però tots estem molt cansats.

Al migdia dinem al restaurant, el vaixell està més ple que quan vam tornar de Menorca i no té piscina, és una pitjor tornada.

A mig camí, truquem a Baleària perquè el Joaquim pugui entrar a les instal·lacions del port a carregar els caiacs i al Joaquim perquè contacti amb Baleària i l'ajudin a arribar. És la complicació més gran que podem tenir si alguna cosa no va bé.

El team Eivissa 2021


Aquesta volta a Eivissa ha estat més dura que la volta a Menorca, l'illa d'Eivissa (210 km) te gairebé els mateixos quilòmetres de costa que Menorca (216 km), i nosaltres hem fet la volta a l'illa en un dia menys. Això ha suposat un esforç físic més alt, sobretot si la preparació física no ha estat l'adequada.

En Joaquim arriba al vaixell quan aquest arriba al port de Barcelona.  Nosaltres baixem a la bodega, carreguem els caiacs al remolc i en Joaquim ens torna a casa.

Parada obligada a Igualada on deixem al Jordi i al Jaume i continuem cap a Ponts.

Ara ja toca netejar el material i sobretot descansar.  

Aviat caldrà començar a pensar en la propera sortida, i a mi m'ha quedat la idea de fer la volta a Formentera.  Si tot va bé es una bona proposta per l'any vinent.



Ens veiem a l'aigua

per cert

Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.