dilluns, 22 d’abril de 2019

2019.04.07 - [Menorca] - Entrenant a Rialp

Fins al pont de Politg


En Robert i jo hem sortit a les 16.45h del club amb 2 caiacs de mar al sostre de la furgoneta.

El cel esta rúfol, gris, i fa força fred, prou fred per que quan prou, primer pedregui i desprès en alguns punts nevi.Esperem uns 10 minuts sota la furgoneta mentre segueix ploguen.

 


Comencem a palejar i, a bon ritme, arribem fina al pont de Politg.

 

La ruta que fem és la que veieu a continuació


Un recorregut d'una mica més de 9 Km que enllestim en 1h i 30 minuts, la velocitat mitja es situa una mica per sobre dels 6 Km/hora, una velocitat que cal anar millorant si volem fe la volta a Menorca en condicions, amb un caiac carregat i un mar que sempre estarà mes complicat que el pantà.


Després en Rober i jo carreguem els caiacs a la furgoneta.  Tot just arribar, torna a ploure de valent, en Robert em pregunta si l'organització de les pluges es cosa meva, però jo tinc prouta feina en organitzar-nos a terra.


ENS VEUREM A L'AIGUA!
PER CERT
NOSALTRES TAMBÉ PALEGEM TOT L'ANY


Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.