diumenge, 23 de setembre de 2018

2018.09.15-16 - SKF'18 - La KAB sobre una planxa

Això no ho fa tothom

Del cor de les Guilleries
sortirà un gran espetec
que en farà ressons de guerra
a les parets de Tavertet.

Fa sol, fa calor i malgrat que l'aigua està molt freda perquè surt de la part abismal del pantà de Susqueda, el dia acompanya. El primer descens es fa en grup, una bona colla de gent que baixa pel cor de les Guilleries.


El segon descens el fa menys gent. Un d'ells, en Gerd fa el descens sobre una planxa, acompanyat d'una petita colla de palistes.
Nosaltres baixem la KAB sentats en el caiac, procurant no bolcar massa, ell la baixa dempeus sobre una planxa, sense bolcar.

Els ràpids, alguns de classe IV, són la turbina, els terrats, el rajolí, l'escurçó i el torn. En Gerd, amb la seva planxa, els van passant un rere l'altre.
A l'Escurço, un ràpid que acaba en un rebufo que enganxa força, Gerd, el baixà dret sobre la planxa, sobrat, sense dificultat, i baixar un ràpid classe IV com l'escurçó com ell ho ha fet, demostra una excel·lent capacitat de lectura del riu.

Després en arribar a baix, prop del pantà del Pasteral, la gent del Salt-Ter ens ha preparat un dinar.
Acabat el dinar ve el sorteig d'un caiac de plàstic Gui-Gui que la gent d'Exo ha regalat, com bé podeu veure, no he estat jo l'afortunat.Enllaç a l'albúm de fotos


ENS VEUREM A L'AIGUA!
PER CERT,
NOSALTRES TAMBÉ PALEGEM TOT L'ANY


Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.