diumenge, 20 de novembre de 2016

2016.11.19 - Tots els colors del groc

No massa aigua i no massa sol a Ponts 

Avui m'he aixecat d'hora, però no massa d'hora. Abans de 2 quarts de nou estava al box carregant el meu caiac d'eslàlom.

He quedat a Ponts amb la Pilar. Un cop llest marxo cap a Ponts, pel camí estic observant els colors de la muntanya. En arribar a Adrall marxo cap a Sort, perquè?, no ho sé, potser distret pel paisatge. De resultes d'això arribo quasi 1 hora més tard a Ponts. Trobo a la Pilar esperant-me al Ventureta.Abans de dos quarts de dotze la Pilar i jo entrem a l'aigua, a la tolla que hi ha per sobre del canal. Els més menuts de Ponts també estan a l'aigua.Comencem a palejar en direcció al pont que travessa la carretera que ve de Tremp. Mitja hora després ja estem al pont. Hi ha molt poca aigua i no el podem remuntar, així que girem cua i anem baixant. 


 
El paisatge és espectacular, les fotos no poden reflectir el que veig, potser per què el cel està molt emboirat i no es veu el sol, però és un espectacle.
Malgrat que hi ha poca aigua baixem més de pressa que pugem, gaudint del paisatge que ens acompanya, observant les cigonyes que s'han quedat i practicant maniobres en pla, arribem al canal.
Jo faig una baixada procurant no ratllar massa el caiac, la Pilar em segueix per terra, l'últim salt el faig "bofejant" per evitar que la proa toqui a terra. Al final, he pogut baixar i el caiac no ha rascat enlloc, un èxit.
Enllaç al meu àlbum de fotos
ENS VEUREM A L'AIGUA!

PER CERT,

NOSALTRES TAMBÉ PALEGEM TOT L'ANY

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.