dijous, 17 de novembre de 2016

2016.11.12 - 45 dies sense palejar

Al CAB (Canal d'Aigües Braves) de Zaragoza


Avui ja fa més de 45 dies que no palejava, el motiu una lesió a la cama esquerra que ja tinc prou fotuda.

M'he aixecat d'hora ben d'hora, i amb la furgoneta ben carregada, porto el Recon 93 i el Matrix de Vajda anem al CAB de Zaragoza.  Pel Recon és el seu ultim viatge amb mi, li desitjo un propietari que el torni a fer navegar de valent, s'ho mereix, i en Jorge pot donar-li la canya que necessita.En arribar a Zaragoza, em trobo amb en Jorge, i li entrego el Recon. Després vaig a fer un mos. A les 11.30 ja estic al canal per començar a remar.

Reconec l'indret, en Carlos, el propietari del bar del canal m'explica com funciona i jo em presento a la resta dels companys i companyes de pala.  Després coneixo a en Luis, avui ell baixa amb un open, el seu cotxe no s'ha volgut posar en marxa.

Jo abans de baixar reviso el canal per evitar les pedres, no vull esberlar el caiac un altre cop.

Ara vull parlar una mica del canal, el CAB té un bon desnivell, mes de 5 m crec, i té 4 bombes que poden pujar aigua de l'Ebre. Sortim de la tolla del final i una cinta mecànica ens porta fins al punt de sortida.


El canal té 3 salts que estan força bé, i com hi ha força desnivell l'aigua baixa molt ràpid. Cal que la piragua baixi més ràpid que l'aigua per què no s'encavalqui sobre la cua de la meva piragua.

Obren 2 de les 4 bombes i comencem a baixar pel canal. Jo arribo a fer tres baixades, la primera d'observació, la segona i la tercera més relaxat.

   

Després d’una hora d’aigua, en Carlos tanca el canal i els 11 palistes sortim de l’aigua a fer un mos.


Per acabar la jornada, em queden 3,5 hores de furgoneta fins a casa, però ha estat un dia ben aprofitat.

Enllaç al meu albúm de fotos.

ENS VEUREM A L'AIGUA!

PER CERT,

NOSALTRES TAMBÉ PALEGEM TOT L'ANY

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.