diumenge, 8 de maig del 2016

2016.05.07 - Entrenament a Arfa

d'aquí 7 dies, competició!

Avui a quarts de 5 ens hem trobat Gaspar i jo a Arfa.  El nostre objectiu és entrenar on la setmana que ve tindrem la prova d'eslàlom.


 

Hem entrenat 1 hora a Arfa, i hem passat un cop pel rull/onada de sota el pont.

A mi m'ha ant forçà bé entrenar amb en Gaspar, el coneix força bé aquell tram del riu.  Com jo dic, és casa seva, sempre entrena per allà.

Un cop comencem ha entrenar a la part baixa, el Gaspar s'ofereix a filmar-me i jo aprofito el seu vídeo per penjar-lo al meu blog.  És el primer vídeo del CPValira on surto jo.





L'entrenament continua, i jo també vaig fent fotos.


 

 



Arriba un moment que jo tinc que sortir de l'aigua un moment per descansar, i deixo la meva pala a en Gaspar per que la provi, la seva frase,
"Em podria acostumar a aquesta pala"
és molt similar a la frase de la Domi a Llançà i tota una declaració d'intencions.  És el que te el bon material, oi Grumpy?

Algun dia faré un monogràfic sobre aquesta pala, se'l mereix, per que malgrat ser una pala partida, no vibra i és molt rígida.  Quan la fiques a l'aigua, notes el "punt-dur" i et dona un excel·lent recolzament.

Moltes gracies Gaspar per la companyia, ha estat un bon entrenament per la Copa Catalana d'eslàlom.


Ens veurem a l'aigua
per cert,
Nosaltres palegem tot l'any

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina enveja

Jo també volia anar i practicar pq no em feu la pell, però em va ser
impossible...... la propera no fallaré....

Grumpy

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.