divendres, 25 de març del 2016

2016.03.20 - Jornades tècniques (Pagaia)

Caiac Rock hopping

o, com rascar una mica més el caiac


Aquesta nit ja he dormit al bungalou del Càmping de Colera, i he descobert que el poble és ideal per en Grumpy, les campanes de l’esglesia comencen a tocar 5 minuts abans de l’hora.

  


A les 9.40, com cada dia ja hem fet el briefing i la presentació, i ja estem llestos per anar a l’aigua.  Aquest cop vaig a fer un taller de Rock-Hopping amb en Jean-Marc i en Jeromme.

Comencem fent una mica d’escalfament a la zona del Catellar i de les Carboneres.  Despres en Jeromme i en Jean-Marc proposen fer 2 grups, un una d’iniciació, que queda sota el control d’en Jeromme, i l’altre una mica mes “canyero” amb en Jean-Marc.

   


Avui el mar està forçà pla, però amb en Jean-Marc, això no vol dir res.  Ell sempre troba aquell freu que requereix d’una, o més d’una palades especials i en acabar de passar-lo, el teu caiac té una rascada mes.  Tant és així que en Jean-Marc desencalla més d’un caiac enganxat sobre les pedres d’algun escull.



El mes curios de tot és que molts dels meus companys avui son també els d’ahir, jo i ells sabem per que escric això, oi que si Juanjo, Artur, Marcel,…

 


Abans de les 13.30h arribem a Llançà, per la tarde tindrem un taller d’esquimos.  Jo aprofito per sortir amb el meu caiac d’eslalom i provar 
circular, “retro” i tracció
com sempre no em surt massa bé però si ho repeteixo 1.000.000……0 vegades més potser conseguiré millorar una mica.

Moltes gracies al Jean-Marc i el Jeromme per les seves explicacions sobre com afrontar un escull (rasca-caiacs), i com no també als meus companys de pagaia per haver compartit amb mi aquesta jornada

Després, a quarts de set, ja dutxat i vestit em truca la Júlia i pujo a donar un cop de mà amb el sopar.  Es de destacar el ben organitzats que estan aquests pagaies, i també és de destacar l’excel·lent relació que hi ha entre Llançà, la capital del caiac a la Mediterrania, i aquest club, un bon exemple que potser altres viles i ciutats tindrien que intentar imitar.

A les 20.00h els 60 comensals ens asseiem a taula, unes breus paraules d’en Pep (El president) i tots a dinar. 



El menú

Amanida amb tonyina i anxoves amanida amb salsa de xato
Paella marinera
Macedònia de fruites amb culis de moscatell




En Jameson s’incorpora acabats els postres, com sempre arriba tard aquest xicot, i aquest cop no te l’exit de la vegada anterior.  De totes maneres, amb en Pep ja hem acordat que anirem baixant plegats, a veure si al final es fa soci.

La nit acaba amb en MagArtur fent de les seves, fent un espectacle de màgia i mentalisme molt reeixit que va fer riure i rumiar a tots els espectadors.  Sempre sorprèn l’Artur.


Moltes felicitats als membres del club que mercès a la vostra implicació feu que aquestes activitats siguin sempre un èxit.




Aquí teniu l'ENLLAÇ a l'àlbum de fotos



Ens veurem a l'aigua
per cert,
Nosaltres palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.