dimarts, 30 de juny del 2015

2015.06.24 - Sant Joan a Sort, un clàssic ..

i desprès una rebolcada

Vam arribar quarts d'onze a Sort, 3 quarts d'onze per ser exactes.  Havíem quedat a les 10 amb l'Edu però els llençols, s'han enganxat al Grumpy, i el despertador no li ha sonat, potser te a veure amb el fet que no l'havia posat.

L'Edu posa a to a en Grumpy, feia temps que no sentia aquests diàlegs punyents entre aquest parell, un clàssic dintre del clàssic.

Farem un clàssic, de Llavorsí a Sort tot baixat per la Noguera Pallares.




El primer ràpid, i sense escalfar és la rentadora, que passem per la línia de l'esquerra, be per l'esquerra no però cap dels dos "pilla" i ja esta bé.  A l'Edu no en conto, ell no pilla, o si!

   

Les fotos a Muleta, després la Sirga amb 3 onades molt guapes, el Muro i tot seguit el 4 Llarg, que llarg es fa el 4 llarg, potser per això l'anomenen llarg.

   

Desprès del 4 Llarg, en Grumpy acaba amb un esquimo reeixit i jo tot jugant amb un remolí també, de moment empat a 1.

Arribem a Gullerri i desprès fem el 4 espanyol.  Que fàcil es baixar amb gent com l'Edu.  Després ja arribem a la presa de Rialp i finalment el camp d'eslàlom de Sort.


Per cert heu vist que el caiac de l'Edu és un Waka Tuna, quina enveja.

Per la tarda en Grumpy i jo farem una estona, curta, d'eslàlom, però això ja es un altra historia.  

Com resum simplement dir que en Grumpy em promet, jura i perjura que NO tornarà a sortir abans de fer un descens pel riu.

Vosaltres, el creieu?


Ens veurem a l'aigua!

per cert,


Nosaltres també palegem tot l'any

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo si, jajjaja

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.