dimecres, 18 de febrer de 2015

2015.02.16 - Matrix a Vilanova

Entre onades i caramels

Si no hi ha riu, tindre que anar al mar.  He arribat a quarts d’una a Vilanova.  En arribar-hi, el primer que he vist, es que la vila viu intensament el Carnestoltes.Es carrers encara plens de les restes de les rues del cap de setmana, una munior de caramels per terra que fins i tot feien que la furgoneta es quedes enganxada a l’asfalt.

Avui porto un caiac d’eslalom, un Vajda Matrix que a l’epera del bateig formal d’en Marc jo li dic Matrix.  Abans de la una ja soc a l’aigua.  Entro a l’esquerra de la Pasifae, allí les onades venen bastant endreçades i malgrat que no son gaire altes, durant una hora puc anar fent algunes bones surfejades.


 

Cap al final ja li vaig agafant el “tranquillo” a aquest caiac quan surfegem les onades.De fotos en faig poques, estic jo sol a l’aigua, i vull aprofitar la sessió per per conèixer el meu caiac.En sortir faig 4 fotos, en sentit literal, per donar una mica de color a aquesta entrada del BLOG. 

 

Desprès, he anat a dinar al Pika/Tapa, un xató força bó, i desprès ja cap a casa.

El punt d'historia ve per la llegenda de la Pasifae, que fou, segons la mitologia,  una filla d'Helios, i al igual que els seus germans tenia poders, bé, era una fetillera, o una bruixa (depèn dels anys de matrimoni).

Va casar amb el rei Minos de Creta, i desprès d'alguns daltabaixos amb els Deus de l'Olymp i amb el seu marit, que li va ser bastant infidel, va engendrar, amb un brau, un fill anomenat Minotaure.

Com continua la historia ho deixarem per mes endavant.


Ens veurem a l'aigua!

per cert, 

Nosaltres també palegem tot l'any


Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.