divendres, 2 de març del 2012

2012.02.19 - Volta a l'illa de Buda

Concentració i Volta internacional a l'illa

Començaré donant algunes dades d'interès ( o no)
             Hora de sortida:            11.06
             Duració:                        2:56:08
             Distància:                     17,83 Km
             Palistes:                        Biba (Croàcia)
                                                  Carles (Catalunya)
                                                  Txus (Euskadi)
                                                  Papageno (Andorra)

 i ara us preguntareu, per què aquestes dades? i la resposta és molt sencilla, son això,  dades.

A les 8.00 em trobo amb la Biba davant la Base de RocRoi a Vilanova i la Geltrú.   A les 8.30 anem a fer un mos, estem esperant a en Carles, que està a Sitges.  A tres quarts de nou arriba en Carles , la Biba i jo anem a carregar els caiacs a la furgoneta, mentre ell s'en va a fer un mos.  Vam sortir de Vilanova gairebé una hora tard.

Malgrat el retard inicial, vam embarcar a les 11.06h , molt puntuals tenint en compte que havíem arribat gairebé una hora tard.

Comencem a remar en direcció a la desembocadura del riu Ebre, abans d'arribar-hi fem un tomb per una tolla per mirar de trobar ocellets, i abans de sortir de la tolla, enxampo a la  Biba i el Carles fent manetes (Noticia per la premsa groga).  Navegant cap a la desembocadura veiem que es comença a aixecar una mica de vent, tindrem una mica de Rock&Roll a la desembocadura.





En Carles s'avança i obra la línia, jo em poso al cantó de la Biba, per què sera? i junt amb amb en Txus avencem en direcció a les onades.  Un cop superada la desembocadura podem surfejar algunes onades llargues que ens fan avançar bastant ràpid.  El vent ens ve d'esquena i les onades les tenim a favor.

Desembarquem aprop d'on hauria de sortir el canal de Migjorn, ara està tancat i tenim que portejar uns 100m els caiacs.  Allí ens fem (ens fan) unes fotos amb la Bora, la mascota de la sortida.

Després d'uns 15 minuts de descans reembarquem i començem a pujar  pel canal de migjorn.  En aquest tram d'aigües molt, però molt tranquiles podem a practicar diferents tipus de palades.

Un cop arribats al punt de sortida, recollim els caiacs i el material i anem a menjar un arròs, a ca la Nuri, un bon final per una bona sortida.

A les 19.00 ja estem a Vilanova on rentem el caiacs i els pengem.

Ara ja "cada ovella al seu corral".


Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.