diumenge, 19 de setembre del 2010

2010.08.02 - Remuntat en solitari el riu Ter

Del mar a Torroella de Montgrí, pel Ter

Eren quarts de 8 de la tarde, i vaig sortir de la platja de la Fonollera per fer un tomb sense cap idea prefixada, volia únicament sortir a palejar. Davant de la desembocadura del Ter vaig tenir la pensada de remuntar-lo fins on pogués.

El únic moment un pel compromès, molt poc, va ser el moment de entrar per la desembocadura. El ter és un riu molt petit, amb poca aigua, i la seva desembocadura, estreta, amb poca aigua i amb molts baixos fa que sigui difícil de superar si portes un kayak de 5,5 metres.

Un cop passat amb èxit el primer entrebanc vaig començar a remuntar el riu. Donat que hi ha molt poca corrent, les plantes arriben fins la superfície dificultant una mica l'avenç.



Desprès de palejar uns 20 minuts vaig arribar a la primera represa, en un primer moment vaig pensar que tindria que tornar-me, però pujant a ma dreta vaig trobar un punt per on la vaig poder superar.

Uns 10 minuts mes tard vaig trobar una segona represa que no podia superar sense baixar del kayak.

Vaig girar cua i vaig tornar cap a casa. El millor van ser les meravelloses vistes del riu a la posta del sol, teniu una petita mostra en les fotografies que acompanyen l'article, el pitjor els mosquits, m'havia oblidat que quan es navega per un riu d'aigües molt tranquil·les a la posta del sol sol haver-hi mosquits, molts mosquits de totes mides i tamanys, i tots piquen.


Ens veurem a l'aigua!

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.