dimarts, 20 de juliol de 2010

2010.07.18 - Sortida a la cova d'en Gispert

Un clàsic 

Aquest cop em deixat l'intensitat de les aigues braves per gaudir d'una sortida mes tranquila al mar. Erem 9 palistes embarcats en 7 caiacs, 2 caiacs de riu, 2 caiacs de travessia, 2 caiacs dobles tipus open, i un caiac individual de tipus open.


L'excursió va començar una mica tard, pero la vam fer tota. Vam sortir quan bufaba gargal, i vam tornar quan bufava mestral, aixó vol dir que sempre vam tenir el vent de cara. 
Vam gaudir dels diferents freus que podiem atravesar,clar que havia gent que com portava el seu kayak de riu, els van poder fer tots, vam entrar a totes les coves i finalment també vam poder entrar a la cova d'en gispert, després d'habermela passat, però aixó va fer que puguessim visitar la cova des Tramadriu. 


A la tornada vam poder fer amb el kayaks de mar el pas de cala llarga, donat que el mar ja havia girat a mestral i les ondes ens vam permetre fer el pas sense problemes.

Per acabar un quants vam anar a fer un arros negre, que ens va permetere acabar un dia rodo. 
Ens veurem a l'aigua!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola soc el grumpy,

Molt bó l'arròs, ah i l'excursió va estar molt bé...........

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.