dilluns, 16 de novembre del 2009

Octubre de 2009 - Un dia a la piscina

Com entreneu a la piscina?

Fa no massa temps, durant el campionat de kayak de mar a Tarragona, a mitjans del mes d'octubre, en Martin Brondona, em va preguntar com ens ho fèiem per entrenar en una piscina. La resposta, Martin, la tens en aquestes imatges de la piscina del C E Serradells, es tracta d'una piscina de 50 m i ho fem amb kayaks de riu o de kayak polo.




La sessió comença amb una mica de tècnica, recolzaments, girs, traccions etc i continua amb la tanda d'esquimotatges habituals. A continuació 2 esquimos anglesos d'en Dani, ambdós son molt il·lustratius de com realitzar un esquimo angles.



Ens veurem a l'aigua

PD:
Grumpy ja he publicat l'article, les fotos de la piscina i els vídeos que va fer en Marc, i des d'aqui, moltes gracies per recordar-m'ho, i quan vulguis tu també en pots publicar algun.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola soc el Josep Mª,
Rafa ja saps que sempre pots comptar amb mí, sobretot per a aquest tipus de coses, per mi és un plaer, ja ho saps, a disposar.

P.D. M'enrecordo que un dia vam baixar el noguera, anavem amb màniga curta i feia molta calor..... i encara no hem vist res....... Un plaer......

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.