diumenge, 18 de juliol del 2021

2021.06.11 - [Eivissa] - Comença l'aventura

De Ponts fins al vaixell


El viatge comença amb la preparació. Al matí amb en Josep comprem provisions al supermercat.

Jo reviso a casa l'equipament de navegació, és la desena vegada que ho faig, però no em vull deixar res a casa,





A les 4 carreguem els caiacs al remolc del club i tot el material que portem a la furgoneta que ens portarà a Barcelona.



Abans de les 19.00 estem a Barcelona, descarreguem els caiacs i en Joaquim torna amb la furgoneta i el remoc a Ponts.  En aquest moment va començar la primera petita història d'aquesta aventura.

La història comença així,
Mentre carreguem el material el Josep va a Baleària, i allí li diuen que el vaixell està a 4 km, dintre de la zona del port, que allí no es pot arribar a peu i que no podrem carregar els caiacs.

Jo havia consultat a Baleària si els podíem pujar i Baleària, per email, em va dir que si, i el millor és que jo tenia còpia del correu electrònica i del tiquet amb la consulta realitzada.

Amb aquests documents, finalment Baleària va posar a la nostra disposició una furgoneta per carregar els caiacs i amb un autobús vam accedir al vaixell.  Finalment tot resolt i tots al vaixell.


   

La nit serà llarga, viatgem en butaca, i demà ens espera el primer dia de navegació a Eivissa, però això serà una altra entrada al Blog.


Ens veiem a l'aigua

per cert

Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.