dijous, 31 d’agost de 2017

2017 - Junior&U23 Canoe Slalom European Championships (i 2)

Laia Sorribes campiona d'Europa Junior en Caiac


Avui, al blog de Kayak Andorra vull continuar retent un homenatge als joves que porten la seva afició al piragüisme molt lluny. Està clar que persones com la Laia Sorribes han d'estar dotades per l'esport, però no puc deixar de pensar en un parell de frases atribuïdes a Albert Einstein:

«Si A és l'èxit en la vida, llavors 
A = X + Y + Z
On X és el treball,Y és el plaer i Z és mantenir la boca tancada».


«Hi ha una força motriu més poderosa que el vapor, 
l'electricitat i l'energia atòmica: 
la voluntat».

Però també és important fer esment que el piragüisme, malgrat ser un esport individual, requereix un bon equip darrere, un equip de companys, amics, entrenadors, pares i familiars que els puguin ajudar quan arriben les lesions, les malalties o els moments de defalliment.  La superació dels entrebancs farà aquests joves més millors persones i també millors atletes.

La Laia Sorribes ha esdevingut campiona del món junior en caiac (K1), no és una flor d'estiu, ja l'any passat havia quedat en segona posició.

Des d'aquí una felicitació a la campiona i a tots els que entreneu cada dia.

A continuació teniu el vídeo del seu descens, un descens que va acabar amb ella pujada a la part més alta de podi.i l'enllaç al video de youtube, on potser el prodreu veure amb mes qualitat.


ELS VEUREM A L'AIGUA!
PER CERT,
ELLS I ELLES PALEGEM TOT L'ANY


Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.