diumenge, 14 de febrer del 2016

2016.02.12 - Últim dia d'aigua a Ponts

Una excusa per volar el dron

Avui he tornat a Ponts, volia remar una estona tot aprofitant que demà "tanquen" l'aigua.  

Si us pregunteu que vol dir que "tanquen" l'aigua, vol dir que durant les properes setmanes no hi haurà reg pel canal d'Urgell, i que l'aigua per aquell tram del Segre serà bàsicament ecològic.Hom podria pensar que, si és l'últim dia d'aigua d'aquest mes, tot-hom estarà entrenant, però no és així, ha coincidit amb la setmana de Carnestoltes i molts menuts estan fora de Ponts.

Venen 3 palistes del Nàutic i jo aprofitaré per gravar un vídeo i fer unes fotos amb el dron, serà una jornada complerta.


   

Son de C1, però que hi farem, no tothom sap que és millor palejar amb un K1, en qualsevol cas, tots tres son un "cracks" del C1.Jo aprofito per filmar una estona amb el dron i després em fico a l'aigua.  Avui hi ha molta aigua i està força freda. Es sorprenent con canvia el canal en funció del volum.  Jo he fet un parell de "chandels" involuntaris quan l'aigua m'ha agafat la cua.

El volum d'aigua, i el fet que la gent del Nàutic esta reparant el canal fa que a la part baixa del canal la velocitat del aigua sigui molt alta, aquí el control és molt mes complicat, i per que no dir-ho, molt mes divertit. 

Després d'una mica més d'una hora d'aigua, un parell de descensos i cap esquimo surto de l'aigua per tornar cap a casa.

Ens veurem a l'aigua
per cert,
Nosaltres palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.