dimarts, 1 de setembre del 2015

2015.08.29 - Molta gent a Ponts

Un dia molt llarg, amb molts amics

Hem quedat a Ponts molta gent.  El primer en arribar és en Joan, 

 

ell ja està a la onada intentant jugar una mica, després arriba la Pilar, en Marcel i mes tard arriba en Joaquim, ells com en Grumpy, no volen palejar d'hora.   


 


Quan arriba la Pilar, ja estem entrenant en serio, bé entrenant no, anem provant els circuits que la Jus ens havia ensenyat com eines.
  • Presa de corrent d'esquena
  • Entrar en una contra en la direcció del riu
  • Desacoblar la cintura i el paleig
  • ....
Ella començà a la tolla.  Al mati també compartim canal amb 2 nois que estan practicant amb en Jordi Sangrà.  Els es refresquen a la part alta del canal


 

La Pilar fa 2 baixades.  En la primera baixada, no fa ni una contra, simplement baixà, és en la segona baixada quan controla completament el descens.  Jo l'acompanyo fins abaix.

Amb tot plegat, i desprès de jugar una mica a la onada que ja no es un rull, ja portem una bona estona a l'aigua i anem a dinar.

Per la tarde en Marcel, en Joan i jo tornem a entrar i a mitja sessió arriben en Marc i la Carla.  Ells han vingut per jugar al rull amb caiacs de rodeo, però el rull ha esdevingut una onada i els pugen a remar pel canal.  En Joaquim segueix a l'aigua, però ell sortira ja aviat. 

En Marcel i jo intentem seguir les línies que marquen el Marc i la Carla.  En Marcel i jo fem el que podem, però estem massa cansats i les línies se'ns fan molt molt complicades.  

En Marc s'embarca en un caiac d'eslàlom i comença a jugar, jo aprofito per fer unes fotos.


   i, a continuació un petit vídeo amb el nostre joc sobre l'onada del final del camp d'eslàlom de Ponts.  Es un bon lloc per aprendre a surfejar, no us ho sembla? Espero que el pròxim videó sigui jugant un altre cop al rull.

Ens veurem a l'aigua!

per cert,

Nosaltres també palegem tot l'anyCom hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.