diumenge, 9 d’agost de 2015

2015.08.7-9 - Canoe Slalom World Cup 4

El bo i millor del eslalom

Divendres i avui, diumenge, he estat a la competició de la copa del mon que s'ha celebrat a la Seu d'Urgell.

       

No deixa de ser sorprenent el poc que surten als mitjans de comunicació aquestes competicions.  Jo sento habitualment Catalunya Radio i en els noticiaris, que fan cada a les hores no he sentit en tot el cap de setmana cap noticia sobre aquesta competició.  Si ha sortit alguna cosa a TV3 però clar això no es futbol i el temps que se li dedica és molt poc, i estem parlant d'una copa del mon, on estan els millors de l'especialitat, i a Catalunya en tenim un bon grup d'esportites que estan al mes alt nivell.

      

Ara no vull ni pensar el poc que sortira a la premsa catalana la competició de la Copa Catalana que el proper 15 d'agost es celebra a Ponts.  En aquest cas els esportites son nens de diferents clubs que intentaran donar un magnific espectacle.

   
 


L'organització de la prova de la Copa del Mon, no hi ha res a dir, com sempre perfecte, la gent del Cadi ja te molta experiència en organitzar competicions internacionals i no deixa res al atzar, i la ciutat implicada amb la prova, i amb el caiac.  


     


Es curiós com de mica en mica, llocs com Sort, La Seu, Arfa, o Ponts, que fa unes dècades vivien d'esquena al riu, o simplement el riu era un accident mes en la vida de la gent, amb el pas dels anys el riu ha esdevingut riu quelcom intrínsec a la ciutat, la vila o el poble.


 


En definitiva, molta gent gaudint d'un gran espectacle i fruint de com uns esportistes fan que sembli fàcil allò que es molt difícil, en resum un gran espectacle, una bona organització i el retrobament amb vells amics com el Marc que feia temps que no el veia.Us deixo un enllaç amb mes fotos, no son totes, però hi han moltes.

Al final el diumenge em vaig quedar al repartiment de premis, K1 Dones i C2 Homes, i em va sorprendre i alegrar molt que fos en Lluis Rabaneda, qui entregues els premis.

Que em va sorprendre dels resultats, 
  • Un Jordi Domenjó en 6ena posició, és un CRACK en Jordi
  • En Dani i en Jesus en la final de C2, m'alegra molt veure bons resultat de gent que coneixó
  • La Nuria Vilarrubla en la final de C1 Dones
  • La Maialen Chorraut i la Marta Martinez ocupan la 2ona i 3era posició de la final de K1 Dones.  No es un resultat sorprenent, però és un gran resultat per a elles.
Finalment, m'han sorpres els resultats de l'equip andorrà.  En K1 dones tenim que Monica Doria va fer unicament 2 penalitzacions en el seu descens, i Zoe Pastor i Laura Pellicer en van fer 4. En C1 dones Monica Doria va participar en la segona manega.  En C1 dones Monica Doria va acabar entre els 20 primers llocs.


Dilluns, 10.Agost.2015
Donat que no hi ha cap diari important que estigui donant els resultats finals ja us els dono aqui.

Ens veurem a l'aigua!

per cert,

Nosaltres també palegem tot l'any

.

Cap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.