diumenge, 29 de desembre de 2013

2013.12.28 - Barcelona Paddle Race

La primera i unica prova de caiac de mar aquest any

He arribat d’hora, sobre les 10.30 del matí, i  la gent del sud, Deltebre, Tarragona, i Castelló ja hi eren.  L’ambient ja començava a ser el de les grans ocasions. 


Es una pena que la federación catalana hago anul·lat les proves anteriors, ara estariem al “TOP” de forma.

A les 11.30 fem la presentación de la cursa, val la pena estar atent per que después cuan estem navegant si no coneixem la costa, perdre les referencies es molt fácil.

Curta (9Km) pels tradicionals
Llarga (14Km) pels surfskys
A les 12 tots a l’aigua, aquest cop la sortida i l’arribada les fem embarcats, la sortida des de la bocana del port i l’arribada sota el pont del petroli.

Amb una botzina és dona la sortida i tots a corre Badalona - Barcelona i tornem al pont del petroli.

L’anada la fem amb vent de cara, tot esperant tenir despres l’aire i l’aigua a favor. Donem la volta a la boia i tornem, els primers minuts, la velocitat puja, les onades i el vent a favor (garbi) fan que la velocitat pugi, pero de cop, el vent comença a rolar i pasem a tenir un vent de gregal (nor-oest).  La força del vent puja fins a 4-5, es fa llarg competir amb un vent de cara amb aquesta intensitat.
Retroben vells amics del Ahansel
Arribant a la meta casi estic sense forces, el fet de no haver entrenat, les ratjes de vent de força 4 (o més), i un principi de pajara fa que el meu final sigui un xic fluix, sort que avui la cursa ha estat una mica mes curta.  He quedat tercer en categoria absoluta, no em puc queixar.
Un "Crack"
Tradicional homes absolut (2 Xavis i 1 Papageno)
Tradicional dones absoluta
Els mes rapids

Després recollim el material i anem a dinar al restaurant xines, alli repartim els trofeos i dinem.  Llastima que hem estat en 2 taules una per surf-skys i l’altre per tradicionals i llastima també no haverme despedit de la gent del Sicoris.

Al acabar el dinar la gent de Tarragona em convida a fer practiques amb ells a Tarragona, clar com que han vist que ho necessito, pero no hi faltare.

Dani espero poder participar a la Barcelona Paddle Race l'any vinent, en el 2014, i moltes gracies a tots per la companyia.

Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'anyCap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.