dimecres, 12 de juny de 2013

2013.06.09 - Provant el recorregut

Ni curt ni llarg, pero sota la pluja

Avui ha vingut gent del Club Sicoris per veure on es vol fer la prova d'esprint del copa d'Espanya de descens.

A la meva memòria, han vingut imatges el mudial de descens de Sort 2010. Veure aquets nois i noies joves en aquells caiac llargs de descens entrant al riu i baixant a tota velocitat per la corrent sempre em deixa bocabadat.


 

Pero el problema no era la pluja, el problema erà com baixar els caiacs, fins al riu.  En Xavi ha improvisat un sistema, si mes no curios,la resta del grup amb ajuda els han fet baixar de forma mes facil.

   

La festa del caiac, ha cridat l'atenció de curioso que malgrat la pluja han volgut veure com ho feien aquest joves.Els descensos han començat, 


   

i tots els i les palistes han baixat sense problemes.  En Xavi i dos companys mes han volgut allargar el recorregut i hem pujat fins una mica mes amunt, alli han embarcat i han fet un parell de descensos mes.


         

El problema per mi, que volia fer fotos ha estat que, com els barcos son tan rapids, unicament he pogut fer fotos de les 2 sortides, la mes curta i la llarga.

Us deixó un link al albun de picasa per si voleu veure totes les fotos.Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.