dimarts, 30 de juny del 2009

Un bateig de mar en kayak (27.juny.2009)

De la Platja del Castell a la banyera de la russa.

Son dos quarts d'onze, en Bernat i jo estem a la Platja del Castell preparant els nostres kayaks. Pel mar, des de la Fosca arriba l'Eudald, i tots tres sortim a fer un tomb tot esperant el migdia. La Pilar arriba una mica mes tard, lloga un kayak obert i comença a practicar amb ell.

A dos quarts d'una arriben els absents i comencem l'excursió. Sortim de la platja del Castell i passem pel freu de l'agulla del Castell i després Sa Forada, que travessem sense cap problema.




El mar està molt pla i això ens permet navegar per entre tots els esculls. Entrem a cala Saniá, desprès la Cala dels Canyers, i continuem amb, cala dels Corbs, Cala Estreta Cala Roca Bona i la Cala del Cap de Planes. Tot aquest recorregut el fem aprofitant tots els freus i passos estrets que trobem. La vista de les formigues des de aquesta zona és preciosa.



Un cop passem el Cap de Planes, tenim el Crit i la Font Morisca. Ara son dos quarts de quatre i ens aturem per fer un mos i recuperar forces.

Sobre un quart de cinc sortim en direcció a la banyera de la russa, i arribem 10 minuts desprès. És un indret de gran bellesa i val la pena estar-s'hi una mica.





El vídeo que podeu mirar no fa justícia a la bellesa del indret, però us pot donar una idea.

La tornada és va complicar una mica, el vent de Garbí amb ratxes que en algun moment van arribar a força 4 ens va complicar una mica la tornada, però en cap cas la gent del grup va patir en excés.





Ens veurem a l'aigua

1 comentari:

Pagaia Club Caiac de Mar ha dit...

M'ho vaig passar genial... i m'agrada el vídeo, una altra manera de veure la flora marina, oi? ja,ja,ja

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.