dijous, 9 d’abril del 2009

III Simposi de Pagaia

El III Simposi de Pagaia
La gent de Pagaia ho ha aconseguit, han tirat endavant el III Simposi amb un bon grapat d'activitats de moltíssima qualitat, acompanyades d’ un temps que ens ha permès desenvolupar-les totes (o gairebé totes). Tots els qui hi hem anat hem gaudit d'un excel·lent ambient tant pel que fa als diferents cursos com pel que fa a la gent que hi participava, monitors i alumnes.

La vàlua dels monitors queda fora de qualsevol dubte: gent com Alejandro Franco, Andreas Dippel, Bernhard Hillejan, Christophe Claeys, Fina Vila, Frédérique Claeys, Hakola Dippel, Hans Heupink, José Ginés, Loïck Bourdon, Manuel Pastoriza, Marc Martin, Martin Grondona, Miguel Albuquerque, Nigel Dennis, Olga Menal, Olly Sanders, Pau Calero, Phil Clegg, Stan Szlapka o Urs Steiner, han desenvolupat diversos cursos, presentacions i activitats en les quals tots els que hi hem participant n’ hem gaudit.
Entre els diferents cursos vull fer esment a un parell, en primer lloc el curs de Rescat i auto-rescat i en segon lloc al diferents cursos de tecniques avançades, el primer per que poques vegades els palistes tenim opció de practicar-lo i el segon per que moltes vegades oblidem quelcom tan important com la tècnica de paleig.

Un exemple de rescat al mar (per Olly Sanders i Pau Calero)
Pel que fa a l’organització, ha estat immillorable.
Gràcies Pagaia!


Desitjo que molts clubs puguin desenvolupar jornades com les que hem viscut.
Un aspecte a millorar, segons el meu entendre, seria que la gent del club Pagaia no van aconseguir que el dissabte hi haguessin onades per poder fer el curs de surf, això vol dir que les relacions del club amb Posidó no són tan bones com seria d’esperar, aquest és un tema que caldrà resoldre de cara al proper Simposi, el IV.
Una recomanació per a tots els que llegiu aquest text: procureu no faltar-hi ,
hi ha caiac, 
hi ha rauxa 
i molta disbauxa.

Campionat de veure amb porró
El resultat del campionat és molt poc relevant.
El dimarts, venia el mes trist de tot, tenir que marchar.
Ens veurem a l'aigua

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.