dimarts, 3 de març de 2009

Excursió a l'illa de Buda (Desembocadura del riu Ebre) - 22.02.2009

Avui en Jaume ens ha preparat una sortida al delta del Ebre, mes concretament a l'illa de Buda. L'objectiu, donar un tomb per la zona i gaudir del paisatge i dels ocells. El dia promet, fa un sol molt agradable, no fa gaire vent i els companys son gent divertida, l'únic però és que en Jaume no m'ha portat la bomba , sobre aquest oblit, ja en parlarem al llarg del article.
L'embarcament és facil, preparem els kayaks i sortim a navegar. Abans en Litus, ens demostra les seves habilitats per la dança, es nota que es carnaval i ho porta molt assajat, oi que se 'l veu graciós (o és graci os) ?.
Per cert no se si he comentat que en Jaume no m'ha portat la bomba, però en fi, un cop tots embarcats, comencem navegant cap a la desembocadura del Ebre. Es curiós, hi ha zones on et trobes el corrent de cara, i altres el corrent t'ajuda, poc, però t'ajuda. Ara l'objectiu és gaudir de l'excursió.


De mica en mica ens acostem a la desembocadura del Ebre, i veiem les onades que s'encavalquen sobre el corrent del riu quan aquest desenboca al mar. Es un espectacle molt maco, com tot el que em vist fins ara.Un cop al mar naveguem resseguint la costa direcció sud-sud-est, és el canto de la illa de Buda que dona al mar. El mar està impecable unes onades llargues i suaus per l'est ens acompanyen durant la travessa, i en determinats moments les podem intentar "surfejar", és una navegació molt agradable i el dia acompanya molt.Arribem al canal que ens permetrà accedir un altre cop al riu Ebre i donar la volta a l'illa de Buda. Allí fem un mos i recuperem forces, també és el moment de fer unes fotos de record.


Ara ja tornem, remuntem el canal i després fem cap a l'embarcador on em deixat els vehicles.


L'excursió, com tot lo bo arriba a la seva fi. Han estat 15 km de navegació circumval·lant l'illa de Buda, és una excursió que jo recomano a tots els palistes, el paisatge és molt maco, i la diversitat de aus impressionant.Un cop a l'embarcador, recollim el material i anem a dinar. L'arros que mengem està´molt bó igual que el pica-pica, tot a estat perfecte, bé tot no, no se si ja ho he comentat, en Jaume no m'ha portat la bomba que l'hi havia encomanat, però pel demés tot ha estat francament bé.


Una bona excursió, uns bons companys i un bon dia, en definitiva un bon record per a tots.


Si voleu veure mes fotografies, a continuació teniu els links als àlbums de Picassa
Link al album de fotografies d'en Rafel
Link al album de fotografies d'en Jaume


Ens veurem a l'aigua

Cap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.