dissabte, 3 de gener de 2009

Resum del Any 2008 i Felicitació

Bon any a tots i totes,

En Marc i la federació ens han enviat un vídeo amb un recopilatori de les millors actuacions del grup de kayak a tots aquells que estem apuntats a clase.

Jo m'he permès el luxe de rippejar-lo i pujar-lo al nostre blog, donat que es un magnific record per nosaltres d'aquest primer any i un bon resum de tot el que hem fet.Des de aquestes línies vull aprofitar per desitjar un feliç any a tot-hom, al que llegiu el blog i als que participeu de les activitats del club, i ha aquests ultims recordar-vos que per aquest any tenim un repte pendent
Baixar el riu Gállego i gaudir del descens
i que per poder-ho realitzar cal que ens prepararem, primer a la piscina, i aprofitant que el dia es va fent mes llarg i ja anem cap el bon temps, preparar i realitzar moltes noves sortides tant al mar, com al riu.

Agraïments:
Des d'aquí vull agrair a na Esther (Presidenta) i a en Jordi (Vicepresident) de la Federació andorrana canoe caiac i aigües braves i a en Marc (Monitor de Kayak) l'obsequi del DVD.

També vull agrair els comentaris (pocs) que ha anat rebent el blog, espero que el proper any en siguin molt mes.


Ens veurem a l'aigua1 comentari:

David ha dit...

Jo també vull donar les gràcies per l'obsequi. Aquest Dvd motiva per seguir anant a la piscina i poder aplicar en les sortides tot allò après.
Bon any a tots!

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.