dimarts, 23 de març del 2010

Març de 2010 - Onades a Vilanova (Platja del Far)

L'aigua està freda, i les onades es veuen grans

Som 4 convidats a fer surf a les onades, els primers en arribar som en Toni i jo mateix, mes tard arriba en Josep Mª i desprès, quan ja estem a l'aigua, arriba en David. Un grup heterogeni, però amb ganes de gaudir d'un dia d'onades.

En Jaume de Nootka l'hi deixa a en Toni un Robson dels cursos de kayak surf, i tots 3 anem a la platja del Far.

Les onades arriben desendreçades, i tenen una alçada respectable, entre 1 i 1,5 metres. La primera frase d'en Josep Mª quan veu les onades des del kayak és:
"Vigencita, que me quede como estaba"
i, és que des de l'aigua les onades es veuen "diferent".

Poc a poc anem veient que les moltes hores de practica a l'aigua de la piscina, a la "tolla" del canal de la Seu, baixant el canal d'aigües braves, etc. estan donant els seus fruits, i el que semblava inabastable, no sols és abastable sinó que a més ens fa gaudir.





El cansament i el fred ens van afectant, i "desprès dels dos últims esquimos" ens canviem i anem a dinar, un arròs amb llamàntol que ens permet acabar de forma excel·lent una jornada de kayak.


Ens veurem a l'aigua

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola soc el grumpi,

Molt bo el vídeo, les onades semblen més petites ara...... no has remarcat q els d'andorra vam ser els únics q no van sortir nedant, jejeje, encara em falta molt per aprendre, per començar: que no cal patir tant fred........ ara arriba lo més bo.

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.