dilluns, 20 de març del 2017

2017.03.06 - A Mondariz-Balneario

Prova de la copa d'Espanya d'eslàlom


He sortit de l'aigua i he marxat cap a Mondariz-Balneario. Arribo ja fosc, avui dormiré a la furgoneta. L'he aparcat a prop del camp d'eslàlom. Després de sopar i un parell de cerveses marxo a dormir.

De bon matí esmorzo i vaig al camp d'eslàlom. Ha plogut a la nit, els voltants del camp són un fangar.


Em trobo amb la gent del Nàutic Mig Segre i em preparo per anar fent fotos de tots. Les meves costelles, malgrat estar dopat, segueixen fent-me mal.

A mig matí troba a Ramon Etxaniz, que participa com veterà, i li dono el rellotge que Txus s'havia deixat a la meva Furgoneta.

                

En Genaro està cofoi, en la primera mànega acaba primer, i en la segona acaba segon, sort que no hi va haver una tercera, oi Genaro?
;-)

A l'una acompanyo a tres nois del club a l'aeroport de Vigo i marxo cap a Andorra. Em retrobo amb la gent del Nàutic en una benzinera, just quan he rebentat la roda de darrere.

Genaro i Toni m'ajuden a canviar, bé em canvien el neumàtic i continuem. Jo porto al Jordi i la seva piragua fins a la Seu d'Urgell.

Arribem després de 11h a Ponts i una hora més tard deixo a Jordi al seu pis a la Seu. Aquesta història acaba a les 4 del matí a Andorra.

Demà, bé avui, després de dormir una mica, revisaré el meu equip, i ho endreçaré tot.

Si us pregunteu perquè d'aquesta entrada, és perquè d'alguna manera havia de compartir les més de 700 fotos amb els companys i companyes del Nàutic.




ENS VEUREM A L'AIGUA!

PER CERT,

NOSALTRES TAMBÉ PALEGEM TOT L'ANY

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.