dijous, 31 de març del 2016

2016.03.21 - Jornades tècniques (Pagaia)

i jo ... filmant!

Hay que meterla hasta el fondo,
sentirla dura,
y no sacarla hasta el final.
Manolo Pastoriza 



Avui m'he aixecat amb mal de cap,i he decidit no ficar-me a l'aigua.  Després d'esmorçar he marxat cap a la platja.  Els tres tallers surten a palejar a quarts d'onze.

Jo aprofito per volar el DRON i filmar una mica els companys que palegen.  És força complicat volar el DRON a mes de 100m de distancia, treballant el guiatge amb el FPV.

Sento força enveja al veure els meus companys pagaies gaudint de les ensenyances d'en JeanMarc, Manolo, Eila, Nigel, Jèrôme, Marc i Kate.

Aquí us deixo un breu resum del que vaig filmar




Ara parlaré de la frase de Manolo, ben segur que ha sorprès a mes d'un.  En Manolo va fer diversos tallers, i com bon mestre, sap que per que els alumnes  aprenguem alguna cosa cal sorprendre'ns.   Bé ell ho ha fet, aquesta frase, que els mal pensats ben segur que heu tret fora de context, (jo també) 


Hay que meterla hasta el fondo,
sentirla dura,
y no sacarla hasta el final.

Aixi és com Manolo explicava als seus alumnes com cal fer una palada circular.  Es probable que si algú llegeix aquest POST, el pròxim cop que hagi de fer una palada circular, la recordi, i ben segur que aquesta palada li sortira molt millor.



Ens veurem a l'aigua
per cert,
Nosaltres palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.