dissabte, 22 d’agost del 2015

2015.08.17-19 - Clínic d'eslalom a Sort

Tres dies molt intensos de caiac

Dilluns a les 10 del matí arribo a Sort.  Vaig a fer un mos a l'Escalarre i allí em trobo a la Jus fent un cafè.  Hem quedat amb en Marcel i en Joan a les 11 a l'Escola de Piragüisme, serem 4 a l'aigua, una que sap molt i la resta.



Comencem la classe a les 11.30, un cop canviats.  Comencem a la tolla de l'EP, allí la Jus comença a explicar-nos que farem i que ella únicament ens donarà eines per continuar el nostre aprenentatge.


 

Son 3 hores molt intenses que acaben amb una sessió d'esquimos.  Recollim el material i marxem a dinar.  Dino amb en Joan i en Marcel a l'Escalarre, i marxo de Sort vora les 5 de la tarde, hem trigat mes d'una hora en dinar.

El dimarts, torno a les 10 a Sort, esmorzo, com sempre, a l'Escalarre i a les 11 a l'aigua, bé a les 11 no en Joan arriba un quart tard.  Comencem a la part baixa del canal.  Exercicis, tots ells, molt intensos.  La puntuació iniciada per la Jus acaba amb:

  • Marcel          5 "retros"
  • Joan             3 "retros" i 1 esquimo
  • Rafel            2 "retros"




   

Quan puja l'aigua, passades les 12, pugem a la part alta del camp d'eslalom i continuem fent traçades, ara amb els ulls tancats, ara amb la cintura desacoblada de la resta del cos, ara d'esquena, ara ..


   

Abans de plegar, anem a jugar una mica al rull, ella ho fa amb molta gracia, nosaltres com podem.


 

Avui, en sortir de l'aigua estic molt mes esgotat que ahir, suposo que acumulem el cansament, i encara ens queda demà.  Anem a dinar a la fonda, mengem bé i forçà mes ràpid.

Avui és el tercer dia del clínic, son les 10 i jo ja estic a Sort.  Com es mes d'hora deixo la furgoneta en un millor lloc que de costum i després d'esmorzar em canvio.  En Joan arriba molt aviat també.

Els menuts de l'AEP ja estan aquí



nosaltres esperem a la Jus que avui arriba 5 minuts tard.  Aviat ja som a l'aigua, a la part baixa del camp d'eslalom, allí comencem a fer exercicis.


   

Tornem a repetir exercicis, bé repetir no, son diferents, més eines per anar millorant nosaltres.  A en Marcel no li agrada gens treballar d'esquena, però és el que toca.

Mes tard, quan arriba l'aigua, pugem a la part alta del canal i la Jus ens prepara un circuit.  El fem a trossos, ara 2 portes alineades, ara 3 portes en "decale", una toma de corrent i un remonte a dretes, a esquerres, un pas de portes palejant d'esquenes, ....  Jo acabo fent un "esquimo", ja estic força cansat.


       

Després, ja sobre les 2 fem tot el circuit seguit amb mes o menys fortuna.  L'objectiu és seguir la línia sense fer palades de fre, el resultat, be, no gaire bo, o millor dit, molt bo per que puc millorar-lo molt. 

Espero que l'any que ve el meu nivell sigui molt més alt.

Moltes gracies a la Jus per les seves ensenyances i a en Marcel i en Joan per la seva companyia.



Ens veurem a l'aigua!

per cert,

Nosaltres també palegem tot l'any



Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.