dimarts, 28 de juliol del 2015

2015.07.25 - Finalment, onades!

bé onadetes, però a l'estiu!

És Sant Jaume, estem al pic de l'estiu, les onades han arribat  a la platja, i el foc al Bages.

A la platja oneja la bandera groga, i jo aprofito el canal de la Surfera Gironina, allí no hi ha banyistes,  per navegar, amb mes o menys fortuna, algunes onades.



El cel esta gris, hi ha força núvols, el vent bufa de Gregal (NE) i anirà girant cap a Llevant (E) per acabar en Xaloc (SE) per la tarda.  Les onades també patiran canvis, seran mes fortes mentre bufa el Gregal, i quan entri el Xaloc les acabara "matant".

Normalment a l'estiu no entren aquests vents amb prouta intensitat per que hi hagin onadetes, però avui és diferent.  Jo ja portava alguns dies "pronosticant" les onades, i avui finalment he encertat.  Clar si tant dius que hi hauran onades, segur que algun dia n'hi han.

A mi el nivell de les onades ja m'esta bé per dos motius, el primer és que estreno caiac, un Fuse 64 i encara no el tinc ben adaptat, i el segon és que estic sol, vull dir que no hi ha cap piragüista amb mi i si tinc un problema, serà això, UN PROBLEMA.


  

Poc a poc vaig sentint-me mes còmode.  He de reconèixer que els primers moments han estat un xic durs, però un cop he ajustat el caiac ja han anat millor les coses


  

o no!, però l'esquimo ha estat reeixit.  Surto un moment per posar-me un paravent curt, malgrat ser estiu, el vent és fresc.



Es tot un espectacle poder jugar així amb el caiac amb unes vistes increïbles sobre les illes Medes.



     

  

A mesura que passa la tarde, les onades van baixant i jo surto de l'aigua, estic ben baldat.



Son les 5 de la tarda i encara hi ha molta gent a la platja.


Per acabar l'entrada us deixò un mini-video amb una surfejada, un intent de 180 que no ha sortit bé.





Gracies a Jo Demoment per les fotos i el video.

Ens veurem a l'aigua!

per cert,

Nosaltres també palegem tot l'any

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina enveja!!!!!!

Grumpy

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.