dimecres, 15 de juliol del 2015

2015.07.11-12 - 1er CST Pagaia 2015

i la gent de Ponts, també a Llançà!

Els pagaia han organitzat 2 dies de jornades tècniques.  Ens hem ajuntat una bona colla de palistes molts d'aigua salada i un parell d'aigua dolça.



Ens trobem a dos quarts de nou al club, be potser una mica mes tard, però ens vam trobar. Allí ens presenten els monitors, en Carles, Domi, Jose i Xavi.  Fem 2 grups i sobre les 10 anem a l'aigua, primer els escalfaments i desprès a l'aigua.



 

Primerament practiquem els equilibris i la reentrada, a dos quarts de dotze, com diu la cançó, el sol ja pica, i pica molt.  En Xavi i en Carles ens fan mullar-nos, per estar frescos, es un dir.  Poc a poc comencem amb maniobres mes complexes, rescats en T, en H,


 

i navegar entre esculls


         


A la una jo ja no em trobo bé i he d'aturar-me per recuperar forces.  Els meus companys segueixen gaudint de la classe magistral que imparteixen en Carles i en Xavi.  A dos quarts de dues fem l'aturada del dinar.  


   

Acabat el dinar costa molt retornar a l'aigua i ho fem un hora mes tard. 



 En Xavi ens porta a navegar per darrera de la protecció de llevant dels espigons, allí hi han unes onades ben curioses i allí continuem amb els rescats i auto rescats, però el meu estomac me la juga de valent i jo he de sortir de l'aigua.  Els meus companys continuen fent rescats i aprenent a prop de les pedres.


   

Desprès fan un desembarcament sobre un escull, i jo, a terra, aprofito per fer unes fotos de l'exercici.


   

Els caiacs van pujant sobre l'escull, però el mes interessant és veure com mes tard es reembarca, 

  • Preparem el caiac pel llançament
  
  • Després de l'onada un bon impuls
  • i, un segons després ja tens el palista nedant darrera el caiac
  • l'exercici acaba amb el palista reembarcant en el caiac.
 

Es una llàstima no haver pogut "explotar" al màxim aquest primer dia, però els dos monitors han estat excel·lents, jo no he pogut estar al seu nivell.

Per la nit fem un sopar de germanor al club.  La sorpresa ve desprès, em trobo amb en Toni i en Josep amb les seves famílies a Llança.  La gent de Ponts a vingut al mar, una bona sorpresa, ells dormen a la platja de la Farella.

Dormo a la furgoneta i al mati canviem de monitors.  Son les 9.30 i entrem a l'aigua.  Avui els monitors son la Dominique i en Jose.

Desprès dels primers exercicis amb en Pep com company de pala jo he de sortir del aigua, el meu estomac ha decidit donar-me el cap de setmana.  Surto a una platja propera i tot el grup em segueix, han de evitar que prengui mal.  Jo m'emporto un bon ensurt al desembarcar amb tota aquella gent darrera meu.


 

Un parell marxen amb mi per acompanyar-me fins Llançà.  Arribem a la platja de Llança abans de la una, però abans us puc deixar una imatge que il·lustra a la perfecció el cansament que els nostres monitors havien deixat als nostres cossos.




Des de aquesta entrada vull agrair a tots els companys de pala, la seva presencia en aquestes jornades, i als monitors, Domi, Xavi, Jose i Carles, el temps dedicat en ensenyar-nos.

A continuació un ENLLAÇ a l'àlbum de fotografies per si encara en voleu veure mes.


2015.07.11-12 - 1er CST Pagaia 2015


Ens veurem a l'aigua!

per cert,

Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.