diumenge, 8 de març del 2015

2015.03.08 - Primer dia a Ponts

Primer dia al riu

Avui he tornat al riu, després de casi 3 mesos de no anar-hi.   Ha estat un dia intents.

Primera noticia, a Ponts torna a haver aigua i a amb un bon nivell.  

 

Segona noticia, el aigua ni freda ni calenta, casi a 0 graus, o sigui que millor no fer un esquimo.
Tercera noticia, tres mesos sense fer caiac al riu son molts mesos i com a la pel·lícula de l'Austin Powers, jo he perdut el "mojo".

Primer he fet un escalfament a la part de baix del canal, i ja he notat que les coses no anaven massa fines.  Per començar un exercici que fèiem habitualment, com remuntar el canal no l'he pogut fer.

Després, he pujat, a peu naturalment, i he començat a baixar el canal amb el caiac, estava sol i l'aigua esta gelada, per tant no volgut arriscar massa, així que he fet una baixada de 15 minuts.  En aquest primer descens és quan he confirmat que el meu "mojo" no era el que tenia a finals del any passat i una prova d'aixó és que les meves pulsacions no han baixat de 140 per minut en aquest primer contacte.  

He arribat a baix sense can bolcada, però amb algun casi, cos massa enrere, poc "canto" a la corrent, realment si fos estiu, potser si que hagués bolcat, però l'aigua gelada ajuda molt i molt a millorar la tècnica i l'equilibri.

En la segona i tercera baixades ja començava a tenir una mica de "mojo", però encara falta molt.

Ara uns detalls sobre el canal, per els que ho feu pitjor que jo o no us importa fer esquimo amb l'aigua freda,
  • Tot just a l'entrada del canal, desprès de la primera "rampa" tenim a la dreta un arbre semi enfonsat, es passa molt bé per l'esquerra.  A continuació teniu 2 fotos editades on he senyalitzat l'arbre.

 

Ens veurem a l'aigua!

per cert, 

Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.