dimecres, 30 de juliol del 2014

2014.07.30 - Un migdia a les Medes

Que lluny arriba el soroll


Avui amb el meu fill hem decidit anar cap a les Medes.  Aquesta és una sortida que fem cada any.  Ell navegarà amb el TideRace Xtra i jo amb el Sipre Tintorera.

Ja son les 11 i en pocs minuts en Bernat i jo estarem navegant cap a les Medes.

 


Quasi no bufa el vent, el mar esta ben pla i naveguem lleugers.  En passar davant del Camping, ja estem a mes de 500 metres de la costa, però es poden sentir els crits de la munior de gent que està a la platja “rostin-se” al sol.  Que lluny arriba el soroll dels que trenquen la quietud de les platges a l’estiu.

Un cop arribats a la Meda, la segona illa pel que fa al tamany, desembarquem i ens banyem una mica.  Es una zona idíl·lica, no hi ha gent, be a la platgeta, però les illes estan envoltades de vaixells fondejats a les boies.

   

He dit que no hi ha gent i us he enganyat, poc a poc i ja passat el migdia arriben 2 caiacs Necky i 2 sit-on-top amb 4 persones mes, la nostra platgeta idíl·lica està ara ocupada.  També arriben els nautilus des de l’Estartit.  Potser ha arribat el moment de tornar a casa, la pau a la Meda, i també a les Medes, s’ha acabat.

 

De tornada ens trobem que bufa xaloc, tornem a tenir de cara el vent.  En Bernat comenta que el pròxim dia sortim a favor del vent i així al menys gaudirem d’un tram amb el vent a favor.



Gràcies al Bernat per la companyia i per una bona jornada de pala.


ENS VEUREM A L'AIGUA!

PER CERT,

NOSALTRES TAMBÉ PALEGEM TOT L'ANY

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.