dilluns, 12 de maig del 2014

2014.05.10 - Trobada kayakquera a Ponts.

quatre hores d'entrenament

Surto d'Andorra a quarts de nou amb el meu caiac i el d'en Grumpy baixo a Ponts.  Pel camí, a uns 20 Km de Ponts l'adelanto, per que ell, que a sortit a quarts de vuit, baixa en bicicleta.

Desprès d'esmorçar en Robert i jo ens preparem per anar al riu, i en Grumpy arriba.  Aviat estarem a l'aigua palejant.  El meu exercici és 


Entrar al corrent amb el casc del caiac quasi pla.
                                                          Verbum Edu

Abans ens deien que calia donar casc, quan fèiem un canvi de corrent al riu, i ara ens diuen que "la nova moda és" fer-ho amb el casc casi pla, això si treballant molt d'abdominals.

L'exercici passa per aixecar una mica la proa de l'embarcació, sense tira endarrera el cos, i suaument aixecar un punt el cantó per on ve el corrent.  L'exercici és cansat i exigent, si el canto no és suficient volcada i esquimo, i si és excesiu el viratge és massa rapid i hi ha derrapatge de la popa, que és el que volem evitar. 

Ens fiquem els 3 a l'aigua i comencem a practicar.

   

Primer calentem una mica i desprès comencem el descens.  Tardarem casi dos hores en acabar el primer descens d'un canal de menys de 800 metres, i desprès pugem per fer el salt de la pressa.


   


Son les 2 i anem a dinar, i a quarts de 5 tornem al riu.  En Grumpy es queda a dalt i ens dona el primer ensurt del dia.



el seu caiac baixa per la pressa i jo darrera, ningú pren mal, però jo us asseguro que moure un Recon ple d'aigua no es una tasca gens fàcil.

Tornem a pujar i en Robert i jo continuem entrenant.  un dels entrenaments també és fer esquimo a la corrent, 5 surten bé però fallo en el sisè.





Desprès de dos hores mes de caiac ens canviem i ens fotem un gelat.  Ells marxen cap a Andorra i jo cap a Barcelona.  

A les 9.30 arribo a casa els meus pares i la veritat és que estic molt baldat, tan tan tan baldat que no tinc ni esma d'anar-me'n al llit.



Moltes gracies a en Grumpy i en Robert per la companyia  i



ENS VEUREM A L'AIGUA!

per cert, 

NOSALTRES TAMBÉ PALEGEM TOT L'ANY

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.