diumenge, 13 d’abril del 2014

2014.04.13 - Més entreno a Ponts

JA VAIG FENT MEU EL RECON

Avui he anat a palejar una estona a Ponts.  Hem sortit a quarts de deu d'Andorra i hem arribat en Bernat i jo a quarts d'onze a Ponts.

La gent de FesPiragüisme estava preparant una sortida per Camarasa i jo em preparo per ficar-me a l'aigua.  Una mica mes amunt hi ha un equip d'eslovacs entrenant amb C1 i K1. 

El dia esta una mica gris, aquesta típica boira que no et deixa veure el sol, però no fa fred i es veritat que hi ha menys aigua, tal i com ja m'havia avisat en Robert.

Jo em canvio al Nàutic Mig Segre i baix a l'aigua.  Avui serà un dia de molt caiac i poques fotos, bé mes que poques cap. 


El que he fet avui, segon el GPS

Primera contra a l'esquerra, segona contra a la dreta, un "back", repetim, una presa de corrent, .... i així fins un hora i mitja.

En Bernat m'ha vist bé, i m'ha dit que malgrat baixar amb el RECON anava força bé fent maniobres entre les portes i les contres.

Ara ja he fet els dos descensos, i començo a ver algun esquimo, pels dos cantons, el RECON es un caiac amb MOLT volum i això fa que encara no em senti còmode amb els esquimos i aprofito el final de les sortides per practicar-lo una mica.  Avui he acabat amb el 100% dels esquimos exitosos.

Al sortir del aigua es veu el cel, el sol llueix, la zona de pic-nic ja esta plena de gent fent BBQ's, els eslovacs estan dinant unes amanides.

Em canvio i en Bernat i jo anem a dinar.

Desprès a casa que hi falta gent.



ENS VEUREM A L'AIGUA!

per cert, 

NOSALTRES TAMBÉ PALEGEM TOT L'ANY

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.