dissabte, 1 de juny del 2013

2013.06.01 - I Descens popular eXtrem

Les olles del golut!!

Avui una colla de 8 palistes de diferents contrades ha obert una nova linia de descens en caiac.  La patrulla ha estat integrada per 3 andorrans, 2 urgellencs i 3 bagencs.

Han sortit una mica per sota de les salines despres d'haver revisat un tram superior del riu que han decidit no fer avui.


   

Un cop embarcats, alguns fan el primer tobogan, mentre en Grumpy i en Francesc fan la seguretat.  Els 2 joves urgellencs son els primers en saltar demostrant el nivell que tenen la gent del Parc del Segre.

 

El descens continua amb algun entrebancs, peró continua.

         

El descens ha continuat amb algun entrebans, com quan arribat al rapid anomenat "Les olles del golut" alli un company ha nedat i l'altre a esquimotejat.

        

Un cop atravesat aquest rapid el descens popular ha continuat i tota la patrulla ha arribat sense entrebanca a la Cortinada, on sota el retol de sortida han començat a desembarcar.


Vull recordar desde aquestes linies que és el primer cop en força temps que es feia un descens d'aquest tipus en un riu del pais.  Un company em comentava que ell havia fet un descens eXtrem similar per alla l'any 2002. 

 


Espero que no calgui esperar 11 anys mes per fer el següent descens, i que la gent d'aquest pais deixi de mirar el riu com un problema per veure'l com un aspecte de la natura de la que podem fruir.

A continuació us deixó a continuació l'album de fotos.




Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

1 comentari:

Anònim ha dit...

Grumet,
Molt ben explicat Rafel, baixet d aigua i molt freda però una bona colla, espero repetir ho.

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.