dilluns, 3 de juny del 2013

2013.06.01 - I Descens popular eXtrem (el video)

Les olles del golut, o un video "oficial".

Avui una colla de 8 palistes de diferents contrades ha obert una nova linia de descens eXtrem en caiac.  La patrulla ha estat integrada per en Grumpy, Josep, i Joan d'andorrans, en Lluis i en Jordi urgellencs i en Valenti, en Dani i en Cristian bagencs.

Han sortit una mica per sota de les salines despres d'haver revisat un tram superior del riu que han decidit no fer avui.

Us deixo el video que he fet amb molts retalls.





Hem posat nom a 2 rapids, El "TuPrimer" que es un tobogan que s'agafa per la esquerra per poder-lo baixar, i el nom és per que sempre prefereixes que algú altre obri la via. L'altre rapid és "Les olles del golut", és un rapid que s'agafa com és pugui i ... , i si no li pregunteu a en Cristian i ell us ho comenta.




Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

1 comentari:

MAR ha dit...

Brutal!!! quina pena no poder ser-hi per viure-ho en directe pero ja tinc al Francesc que em fa de comentarista!! L'Any que bé ja veureu que hi serem més. Una abraçada

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.