dissabte, 4 de maig del 2013

2013.05.05 - I descens per la Noguera

EL Meu nou millor amic

Recentment en Grumpy i jo hem adquirit un parell de Recons de la casa WaveSport.  Com en Grumpy diu, son els nostres nous millors amics, per que ens ho perdonen tot al riu.

A la 1 del migdia hem quedat amb en Pepo.  Per cert segons en Pepo soc l'unica persona al mon (quina afirmació!) que es mira els manual dels caiacs.  A insistencia meva, tant en Grumpy com jo hem començat a acondicionar els nostres nous millors amics, i em fet els ajustos bàsics.

Despres en Pepo s'ha ofert a fer-nos el autobus, en deixaran sota el Pont d'Arbolo, i ens recolliran a la Figuereta.


Es un tram que habitualment no te masses dificultats, peró avui amb la quantitat d'aigua que baixa, els tens d'onades han estat força divertits.

Durant el dinar ens hem trobat amb la gent del Bages i hem comentat la propera activitat del club de caiac d'Andorra,seria el descens eXtrem d'Ordino, per animar-los ha apuntar-se, pero no ha calgut insistir massa ja que els hem vist molt, molt animats.



Despres de dinar un entrepa, en hem canviat i hem pujat al vehicle de La Rafting Company, ens acompanyen una familia , l'Edu que és el guia del raft, la Laura.  D'ella son el parell d'imatges que per la seva qualitat distingireu al video.

El descens ha anat MOLT bé, els trens d'onades han estat espectaculars, i un cop carregats els caiacs i el rafting, ens han tornat a Sort.

Ha estat una gran estrena, sense volcades, per que els nous millors amics ens han perdonat alguna bona volcada.

Per cer des d'aqui un agraïment especial a en Pepo, el Edu i la Laura i felicitats a la Rafting Company.  

A en Grumpy i l'Edu moltes gracies als dos sempre es agradable palejar amb vosaltres.


Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

1 comentari:

Anònim ha dit...

També és un plaer pel grumpy palejar amb vosaltres i espero fer-ho més sovint, i més ara q tenim juguet nou

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.