diumenge, 3 de març del 2013

2013.03.02 - Onades a Vilanova i la Geltrú

Quines onades a la platja de la Pasifae !!!

Avui he anat a Vilanova i la Geltrú a fer onades.  He arribat tard, sobre dos quarts de dotze.

Platja del Far
He anat a la platja de far i he vist que el mar venia desendraçat, i he anat a la platja de la Pasifae.  Alli la gent del CECB de Manresa ja recollia el seus caiac i es preparaven per tornar a casa.  He tingut temps encara de saludar  en Raul i despedirme.  Per cert records d’en Raul per en Grumpy.


Platja de la Pasifae
Al final i veien que hi havia un bon tou d’onades i bastant mes endraçades que a la platja del far, he contactat amb en Jaume i en Miquel i sobre les dues ens hem ficat a l’aigua.  Encara hi havia algurs surfistas, pero com l’aigua estava molt freda mica en mica anaven sortint.




Els primers 45 minuts he anat mes o menys bé, però despres del primer esquimo he decidit sortir per estirar una mica les cames.  El Bullit no és el caiac mes comodo del mon.   Durant aquest temps he fet un parell o tres de surfejades llargues i controlades, un grapat de bones sensacions fins que una onada m’ha fet fer un esquimo, i he tornat a tocar de peus a terra.

La veritat és que aquesta primera part amb onades grans ha estat la millor.

Despres de deu minuts de descans, he reembarcat i ja hi som un altre cop.  En aquest segon periode, en Jaume i en Miquel han començat a fer de les seves i jo he pogut veure alguna petita exibició d’en Jaume sobre les onades.


Jo per el contrari, he perdut alguna sortida quan ja estava a punt de llançar-me per l´onada per que he perdut una mica l’equilibri i m’he recolçat sobre la pala.  En aquesta segona part, les sensacions, en especial la sensació de control no han estat tan intenses com en la primerà part.




Aquest cop he intentat anar contra les onades amb el meu caiac i en una ocasió he tingut que volcar-me per que una paret d’aigua em queia a sobre.  La veritat, recorda molt al riu fer un esquimo al bell mig d’una onade, les corrents d’aigua i les sensacions i pensaments que et pasen pel cap son similars.

Despres de tercer esquimo (segon involuntari) he sortit del aigua.  Un bon dia d’onades al nostre petit mar.

Des de aquesta pagina, us vull aconsellar la platja de la Pasifae a Vilanova si fa mar de fons de llevant, onades bastant endreçades gracies als dos espigons, platja de sorra i una magnifica zona darrera l’estatua de la Pasifae per embarcar sense problemes.


La granoteta vermella (El Mega Bullit XS)
Per acabar la jornada un arros de llamantol i cap a casa.



Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.