dimarts, 19 de febrer del 2013

2013.02.14 - Onades a Vilanova i la Geltrú

Onades a la platja de la vaca

Per cert Papageno, no és la vaca, és la Pasifae, aquesta cultura !!!




Avui he sortit amb el meu caiac de surf, el Mega Bullit XS (La granoteta vermella per alguns), a fer unes quantes onades.  No es que hi haguessin moltes, pero donat que feia molt temps que no l'utilitzaba, volia treballar amb ell en un entorn controlable, i Vilanova i la Geltrú m'ha semblat un bon lloc.



La veritat és que primer he anat a la platja del Far, el punt de trobada.  Allí les onades entraven molt desendresades, i llavors he decidit anar a la platja que hi ha a la dreta de la Pasifae i alli amb onades mes endreçades he pogut gaudir una mica del caiac-surf. 




He pasat una bona estona navegant amb el caiac, una hora i mitja si fa no fa.  Al principi he entrat una mica dubtos, pero mica en mica he anat agafant el punt, i al final he pogut xalar bastant.
Les onades no eren gaire groses, pero eren de mar de fons, i tenien aquell punt de força que feien que jo les pogues aprofitar bé. 



Ha estat un bon mati que ha acabat amb un apat de tonyina a la Llotja.  En definitiva un dia rodo.




Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.