divendres, 15 de febrer del 2013

2013.02.13 - Tot just temps de fer un esquimo

Un descens, un esquimo i cap a casa


Avui he anat a fer kayak a Ponts un altre cop, la veritat és que estic una mica adolorit encara.  La sessió del dia 11 aqui a Ponts i el gimnàs del dia 12 em va deixar malmesa l’esquena, i avui la tinc bastant adolorida, potser ja era un mal averany.

Abans de començar he canviat la possició de la càmera perquè tingueu una altra visió del canal, l’he posada sobre el casc.

La sessió ha començat amb un escalfament per la tolla, uns 15 minuts remant tranquilament per les aiguas tranquiles, per a continuació començar a baixar. 



Després he començat a fer unes preses de corrent i uns “backs” i finalment he començat el descens propiament dit.  L’esquena segueix fent-me nosa.




Al fer una xicane darrera d’una pedra he donat malament el casc i he volcat.  He fet esquimo, pero l’aigua gelida del canal de Ponts sobre la meva ja adolorida esquena, me l’ha deixat absolutament contracturada.  Esta freda de “piiiips” l’aigua.




La veritat és que fer esquimo amb l’aigua tan freda és tot un exit, un exit precedit d’un gran fracas, la volcada.

La sessió ha acabat 5 minuts més tard, he estat 30 minuts mal contats al  canal. He acabat el descens, he sortit com he pogut del kayak, és dificil sortir d’un kayak quan et fa mal l’esquena i les espatlles, i amb prou feines he estat capaç de carregar el kayak a la furgoneta.



Després d’intentar estirar una mica i molt suaument l’esquena he anat a dinar i cap a casa que hi falta gent.

Aquesta nit un bon massatge i demà serà un altre dia, espero.



Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.