dilluns, 11 de febrer del 2013

2013.02.11 - Primers "pinitos" a Ponts

Una reetrada al riu

Aquest cap de setmana he tornat a Ponts per palejar una mica al riu.  Porto mes d'un mes aturat, sense paleja, bé he anat un cop a la piscina, però no es el mateix.

El dia és assoleiat no fa el fred que esta fent a Andorra, al cotxe el termometre marca uns 8,5º, una bona temperatura per anar a l'aigua.


Son les 14.00 i la veritat és que les primeres sensacions sobre la tolla son bones, pero quan començo a provar al canal de Ponts, he tingut que rebaixar les meves pretensions.  La veritat és que durant la primera baixada he comes molts errors, i si no he anat a l'aigua, ni he fet un esquimo ha estat en gran manera per que l'aigua estava molt freda i jo no volia fer cap esquimo.


Desprès de la segona baixada, la meva esquena ja no era meva, les meves espatlles eren 2 pegats a la meva esquena i el meu equilibri comença a deixar d'anar massa bé. De normal ja no va bé, però en aquells moments començava a anar pitjor.

Desprès d'un parell de baixades ja us puc explicar on estan els punts "antipàtics" del nou canal, hi son al final.

Hi ha un parell de pedres , grosses no ens movem per poc aquí, al final que per això de que ja has acabat el descens et porten casi a donar-te un cop amb elles.  Jo crec que és mes un problema de cap però convé estar atents, i sobre tot NO mirar-les.



Despres he recollit, he saludat a en Toni i he tornat cap a casa.  Avui, un bon dia de caiac; però demà encara millor.

Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.