dijous, 24 de juny del 2010

Mundial de descens Sort2010

Resum

Aquest mundial ha durat únicament una setmana, però ha estat una setmana molt intensa, i ara 2 setmanes desprès la recordo amb enyorança.






Recordo els entrenaments que en Jesús i en Germán ens feien fer, recordo el posar-me l’equip encara humit per tornar-nos a ficar a l’aigua, recordo carregar a l’espatlla aquelles piragües de 5 metres de llarg per tornar a baixar per la Noguera. També recordo a la gent de l’equip espanyol donant-nos consells, que tant necessaris eren en aquells moments, recordo als afeccionats del club Sicoris animant-nos en les baixades, recordo una setmana d’aprenentatge dur però enriquidor.



Des de les pagines d’aquest blog vull en nom meu i en el de l’equip que va representar Andorra donar les gracies a en Germán Jiménez i en Jesús Rodríguez per les seves lliçons, a tot l’equip espanyol de descens pel seu suport durant tota la setmana (quina paciència van tenir) i als afeccionats del club Sicoris pels ànims que ens van donar durant les mànegues de la competició, finalment agrair a en Aleix Salvat (ICF) i a la Federació Andorrana de Canoa i Caiac l’oportunitat de participar en un esdeveniment d’aquesta magnitud.







Ens veurem a l'aigua!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola soc el Grumpy,

Jo no ho hagués explicat millor, en una sola paraula "impressionant", vam fer un curs accelerat de descens, agraits per sempre a tot el llistat de persones q ho han fet possible....ara el que m'agradaria q no caigui en un sac buit i q proseguim la progressió amb aquesta especialitat desconeguda per molts fins fa molt poc i la tirem endevant ..... Llastima la nula cobertura pels mitjans andorrans i sort dels ànims del Públic espanyol q ens van adoptar amistosament .......

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.