dijous, 15 de gener del 2009

El grup de kayak en canoa per un dia

Avui hem tingut la classe magistral de canoa a càrrec d'en Jordi Domenjó. Era una classe bastant nombrosa, 9 persones aprenent i 2 monitors ensenyant.



Personalment, la experiència a estat increïble, i bona prova d'això es que el temps m'ha passat volant. Quan he vist a Marc recollint el material, eren les 10:55 i realment no pensava que fos tant tard.

Evidentment les sensacions de canoa i kayak son molt diferents però el fet d'anar mes aixecat a la canoa no m'ha desagradat, ans al contrari, tinc la sensació que la postura de la canoa incrementa la capacitat del cos per dirigir la embarcació. Potser el que mes pateix, en part per la falta de costum, son les cames, això d'anar plegades en el meu cas no els hi feia el pes, suposo que com tot, cal acostumar-se i cal trobar la correcta posició.

El meu fill ho ha descrit molt bé, "ha estat una experiència", i ho ha dit amb aquella espurna d'il·lusió que tenen encara els mes joves, i jo ho subscric.

A continuació unes imatges durant la classe




Després de la classe en Jordi ens ha fet una petita demostració,





Des de aquí vull expressar el meu agraïment a en Marc per facilitar-nos aquesta oportunitat i a en Jordi per la seva estupenda classe magistral.


Ens veurem a l'aigua, en kayak o en canoa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola sóc el J.M.

M'ho vaig passar molt bé ahir amb la canoa, encara no sento els peus...., però tant és.... la sensació nova està molt bé, no sabia que hi havien tantes coses noves per aprendre (a l'aigua) i tanta varietat de canoes i kayaks i de rems, abans d'això per mi era tot igual, encara no he aprés el del kayak, que ja ens liem amb la canoa, espero no barrejar els conceptes..., molt xulo.... va estar molt bé.

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.