dilluns, 27 d’octubre del 2008

Una proposta de futur, un desafiament, ....

Excursió de final de curs
o
Curs intensiu d'iniciació al kayak d'aigües braves


Hola kayakistes d'Andorra, m'ha arribat ja la planificació de cursos de UR Nomade, i he vist un curs amb moltes possibilitats per a nosaltres. Es tracta d'un petit desafiament, un intent de millorar dia a dia a la piscina per poder-hi arribar si ens animem.

Es tracta d'un curs d'aigües braves dirigit per en Txus Ruiz de Erentun. La Pilar i jo el varem tenir com monitor de Kayak Surf a la platja de Laga, és una persona amb una gran experiència en el mon de les aigües braves i les onades, i un bon mestre.

La durada del curs és de 2 dies, 25 i 26 d'abril, dissabte i diumenge.

El programa del curs que s'ens propossa és el següent


DIA 1.-Presentació del curs i entrega del dossier tècnic.
Sessió teòric/practica (2 h.) sobre materials, equips, tècnica bàsica i seguretat.
Sessió practica (5 h.) amb un descens d'una secció del riu de classe II-III: Tècniques de paleig, lectura de riu. Aplicacions pràctiques de seguretat.
DIA 2.-Sessió teòric/practica (2 h.), on veurem les maniobres bàsiques, hidrologia i avançarem en la lectura de riu.
Sessió practica, amb el descens d'una secció del riu de clase III (5 h. de riu amb una aturada per dinar), En els passos escollits practicarem les maniobres apresses, aplicarem el que hem vist sobre els obstacles i els corrents, i farem un especial esment a la lectura del riu.
Fi del programa.


El preu i el lloc on es farà l'activitat estan per determinar però, pot ser molt interessant com viatge de final de curs ¿o no?





Imatges de video d'un descens pel riu Gàllego, un dels punts on es podria fer aquest curs.




Ens veiem a l'aigua

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.