dilluns, 27 d’octubre del 2008

Proposta de sortida de tardor al Mar

Travessia COSTA BRAVA
De Blanes a Cala Canyelles


Dia: 23 de novembre (Diumenge)
Punt de trobada: Port de Blanes

email de confirmació: kayak.andorra@gmail.com

Es important confirmar la sortida el mes aviat possible per que així podem mirar de conseguir una mica de preu pel lloguer del material i guiatge. Com mes serem millor ens pot sortir.

Es tracta d’una travessa que no ha de ser gens complicada per gent que com nosaltres s’entrena sovint a la piscina i ha fet ja alguna sortida al mar.

Però malgrat ser una excursió senzilla, cal anar una mica preparats, i portar alguna cosa per picar tipus fruits secs o galetes i sobretot aigua, i també una mica de roba seca per canviar-nos si s’escau.




El punt de sortida és el port de Blanes, allí prepararem els nostres kayaks per l’excursió, estibar el que portem dintre de les escotilles de proa i popa del nostre kayak i començarem a navegar.

El punt de destí és la platja Canyelles, situada per sobre de Lloret.

Si el mar ens ho permet gaudirem d’una navegació a passant per diferents freus i esculls, i gaudint del paisatge inigualable de la Costa Brava a la tardor, sense motos d'aigua i embarcacions sorolloses.





Ens veiem a l'aigua

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.