dimarts, 13 de maig del 2008

Un dia d’onades

El passat 12 de maig la Olga i jo varem sortir a provar aquells recolzaments que en Marc ens ensenya a la piscina, aprofitant la llevantada que ens havia fet suspendre l’excursió.

A vilanova i la Geltru, el dia, estava rúfol, tal com deien les previsions, encara que les onades eren mes petites que les del dia anterior, donat que el vent havia baixat a força 2-3.

Lloguem 2 kayaks a en Jaume (Nootka-Kayak), ens equipem a l’estació nàutica i sortim a palejar.

Tots dos comencem primer a fer recolzaments sobre les onades, per a continuació començar a baixar onades amb mes o menys fortuna, l’aprenentatge el fem de mica en mica i finalment l’Olga ja cavalca sobre les onades amb notable mestria.




L’experiència, malgrat els entrebancs, impactes i bolcades, no es pot sinó considerar de molt bona, i tots dos ens ho varem passar molt bé i també varem aprendre molt, un matí de mar, pluja , sol, vent i onades ben aprofitat.

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.